Grunnskolelærerutdanning for trinn 5-10 (300 studiepoeng)

Ønsker du å gi av deg selv, bruke dine evner og gjøre en forskjell for barn og unge? Ønsker du å arbeide i et av samfunnets viktigste yrker? Læreryrket er givende og spennende, men samtidig krevende og sammensatt!

Studiepoeng:
300
Studiets varighet:
5 år
Studiestart:
Høst 2024
Semesteravgift:
NOK 810
Undervisningsspråk:
Norsk
Studiested:
Halden
Åpner for søking:
1. februar
Ordinær søknadsfrist:
15. april

En femårig grunnskolelærerutdanning gir deg også karriereveier utover å arbeide som lærer i grunnskolen. 

Ønsker du å undervise i fremmedspråk i skolen, bør du absolutt ta grunnskolelærerutdanningen ved Høgskolen i Østfold. Vi er ledende i landet innenfor fremmedspråk!

Ønsker du å bli grunnskolelærer, men mangler karakterkrav i matematikk, eller ønsker å forbedre karaktersnittet ditt fra videregående, tilbyr Universitetet i Sørøst-Norge et landsdekkende nettbasert kurs i matematikk. Frist for påmelding til dette kurset er 1. februar 2024.

Studenthistorier

  • - En god kombinasjon av teori og praksis 18. mars 2024

    Anna Cecilie Aarsund Eriksen studerer Grunnskolelærerutdanning for trinn 5-10 med norsk som masterfag ved Høgskolen i Østfold. Det beste med studiet mener hun er den gode kombinasjonen av teori og praksis, da hun blir forberedt på hva som forventes av henne når hun skal ut i jobb som lærer.

  • Behov for språklærere i skolen 12. mars 2024

    Ola Dahl Jensen anbefaler andre å ta spansk. Etter praksis i grunnskolelærerutdanningen skjønte han at det er behov for språklærere i skolen – og at det vil være behov også i framtiden.

  • Grunnskolelærer: et yrke å vokse i 30. jan. 2024

    Hedvig Guren hadde praksis på en skole da hun skjønte hvor gøy det er å undervise i fransk. Nå tar hun nettstudier ved Høgskolen i Østfold fra Frankrike – og jobber med fransken når hun møter venner på kafé eller går i butikker.

Kontakt

Bilde av Åsmund Solli
Studieveileder
E-post
asmund.solli@hiof.no
Telefon
+47 69 60 81 37

Studieprogramansvarlig

Fakultet for lærerutdanninger og språk.
Programleder Lin Elisabet Sandhaug Ramberg